مرحله 1
سبزيجات را ريز خرد کنيد. گوشت چرخ کرده را با پياز، نمک، فلفل و گلپر و سبزيجات معطر به خوبي مخلوط کرده و ورز دهيد تا مواد کاملا يکدست شوند. حتما قبل از اضافه کردن پياز آب پياز را بگيريد. براي درست کردن شامي رود باري به سبک رستوران هاي گيلان بايد از سبزيجات مطعر چوچاق و خالواش استفاده شود، اما چون اين سبزيجاتدر همه شهرها در دسترس نيستند از جعفري و گشنيز و ريحان استفاده کنيد.
مرحله 2
همه مواد را در داخل يک ظرف درب بسته بريزيد و به مدت يک تا دو ساعت در داخل يخچال نگهداري کنيد. استراحت دادن به مواد اهميت زيادي دارد.
مرحله 3
پس از اين مدت مايه شامي رودباري را از يخچال بيرون بياوريد. به اندازه نارنگي متوسط از مايه شاميبرداريد و مواد را با دست شکل بدهيد. به دلخواه مي توانيد وسط شامي را سوراخ ايجاد کنيد. در داخل يک ماهيتابه روغن زيتون ريخته و تمام شامي ها را به همين ترتيب سرخ کنيد.
مرحله 4
پس از سرخ شدن تمام شامي ها، براي درست کردن سس شامي گوجه ها را پوست گرفته و رنده کرده و در داخل روغن تفت داده و پس از تفت دادن مقداري ادويه و سبزيجات معطر به آن اضافه کنيد. در صورت دلخواه مي توانيد يک قاسق غذاخوري رب گوچه بهم اضافه کنيد.
مرحله 5
وقتي که سس شامي رودباري کمي غليظ شد سپس شامي هاي سرخ شده را نيز در داخل سس قرار دهيد و اجازه دهيد تا به آرامي و به مدت 45 دقيقه تا يک ساعت پخته شود.
مرحله 6
اکنون شامي رودباري آماده شده است. مي توانيد اين غذا را با نان يا برنج ميل کنيد. شامي رودباري از غذاهاي خوشمزه و پر طرفدار استان گيلان است. اميدوارم که از طرز تهيه اين غذا لذت برده باشيد و حتما اين غذاي خوشمزه را در خانه براي خود و خانواده و دوستان تان تهيه کنيد.
درباره این سایت